Padlizsánkrém – egyszerűen

padlizsánkrém_készNyári olcsó szendvicskrém Konyhapénz-virtuóz Képzőből.

Sokak kedvence a padlizsán. Nyár közepétől ráadásul kimondottan olcsón juthatunk hozzá. Június végétől az ára szeptemberig fokozatosan csökken. A szezon eleje még csak most indul, így ennél fogunk még olcsóbban is vásárolni, de már okos tervezéssel most, sem elérhetetlen egy kiskeresetű családnak sem. A padlizsánnak akkor van finom íze, ha sötét lila, és sima fényes felülete van. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Konyhapénz-virtuóz Képző: gyors, olcsó csirkemájas szendvicskrém

csirkemáj Az Év Anyavállalata  verseny Google különdíjasaként   (a legjobb online vállalkozásként kaptam ezt a díjat), meghívást kaptam a Család-barát Magazinba, hogy beszélgessünk a versenyről és ha már ott vagyok készítsek néhány olcsó, egészséges uzsonnát. Az egyik, amit elkészítettem az adásban is, az ez a csirkemájas szendvicskrém volt. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Burgonyás szendvicskrém – olcsó

szendvicskrém_krumplis_paradicsommalEz a burgonyás szendvicskrém úgy került a terítékre, hogy a zsemle, sárgarépa karikával nagy port vert a neten. Úgy gondoltam felháborodás helyett én inkább gyűjtök néhány olcsó, és tartalmasabb uzsonna ötletet. A keret adott 100 Ft az iskolák is körülbelül egy-egy uzsonnára ennyit tudnak fordítani. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Konyhapénz: baconös, rukkolás spagetti pénztárca kímélően

Baconös, rukkolás spagettiTészta luxus ízekkel…

Attól, hogy a pénztárcádat kímélni szeretnéd, még nem kell lemondani a varázslatos ízekről. A spórolás nem egyenlő a fantázia nélküli étkezéssel, a vajas és zsíros kenyérrel. Sok esetben, egy semleges, olcsó alapanyaghoz, mint például a tészta nyugodtan engedjél meg egy kis íz orgiát. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Konyhapénz: kínai kel saláta tökmaggal

kínakel2Olcsó saláta “Kínából” télvíz idején

Gondoltál már arra, milyen jó lenne ésszerűbben beosztani a konyhapénzt, milyen jó lenne, ha kevesebbet költenék a bevásárláskor, mégis a családi asztalra, gyors, olcsó és tápláló ételek kerülnének.

Feltetted már valaha ezeket a kérdéseket: Mit főzzek ma? Mit kell vásárolni? Hova tűnt a pénzem?

Ha igen jó helyen jársz.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….