Konyhapénz-virtuóz képző kihívás extra levélsorozattal

Rendszeresen felteszed magadnak ezeket a kérdéseket?:

 Már megint hova tűnt a pénzem?

Mit főzzek ma? Mit egyen a család?

Mit is kell vásárolnom?

Ti, hogy spóroltok?

Gondoltál_már_rá

 

 A családok a jövedelmük 1/3-át élelmiszerre költik el, ez 40 év alatt 47.680.000 Ft. Erről a hatalmas összegről szinte minden felelősség és tudatosság nélkül döntenek. Pedig nagyon meggondolják, milyen hűtőt, mosógépet vásároljanak (természetesen nem ez a baj), ami maximum néhány százezer forintba kerül.

47680000

Az utolsó pillanatban beugrasz még az éjjel-nappal nyitva tartó, nem túl színvonalas kisközértbe, hogy a vacsorához valamit még vegyél?  Ahol jóval többet fizetsz érte, mint kellene! Ilyenkor gyakran valami teljesen felesleges és egészségtelen dolog is beugrik a kosaradba. Hogy a sok apró, vásárlásra fordított időről már ne is beszéljek, amit a családodtól veszel el. Ismerős?

Egyébként is tele van a hócipőd a túlköltekezéssel,

a bevásárlással és a főzéssel is!

123

De muszáj

Épp elég időd megy el a munkádra, a takarításra, a mosásra. A párodra és a gyermekedre már nem is jut annyi idő, mint szeretnéd. Olyan jó lenne, ha időnkét magadra is jutna egy csöpp idő, amikor nem kalandoznak el a gondolataid, a meggondolatlanul elköltött pénz felé… El tudod azt képzelni, hogy a boltban nem kell memória játékot játszanod, és nyugodt lehetnél, hogy a családi asztalra egészséges, olcsó és tápláló étel kerül? Feltetted már a kérdést, hogy:

  • Vajon más hogy csinálja?
  • Hogy lehetne a kosztpénzt jobban beosztani, hogy jusson is és maradjon is?
  • Miért megy el a fél napom a főzéssel és a bevásárlással?
  • Más háziasszonyoknak, anyukáknak, vajon milyen bevált trükkjei vannak?

megoldás

Ha elolvasod a Konyhapénz-virtuóz Képző anyagát, és lépésről lépésre megcsinálod a feladatokat, akkor nem fog már nehézséget okozni a kosztpénz beosztása. Távolabbi és nagyobb célokat is meg tudsz valósítani, mint a vásárlásra fordítható pénz ésszerű beosztása. A háztartási pénz jobb beosztásával megnyílik a lehetőségek kapuja a nagyobb célok eléréséhez. De az alapoknál kell kezdeni. A saját családodban a szabályokat TE hozod, ezért:

  • Tudni fogod, mikor, mire, mennyit költhetsz nagyobb lemondások nélkül.
  • Tudni fogod, mikor, mit kell vásárolni.
  • Tudni fogod, mit kell főzni, hogy több pénz maradjon a pénztárcádban, és egészséges ételeket ehessetek.
  • És tudni fogod, hogyan tudsz több időt fordítani a családodra.

Tudom, sokkal könnyebb azt mondani: biztos remek az anyagod, a tanfolyamod, DE az az igazság, hogy – bár rám férne –,  nem vagyok tudatos pénzhasználó, és nem is fogok azzá válni sosem. Nekem ez nem megy, nincs hozzá eszem, nincs hozzá idegrendszerem, nem nekem találták ki… Nem tudom vállalni, hogy megváltozzak ezen a téren, ismerem magam, ezért nem kívánok élni a lehetősséggel, köszönöm szépen! Mondhatod ezt is, de ennél nagyobb a felelősséged, hiszen a gyerekek otthon, a konyhaasztal mellett tanulják a pénzügyeket, és a háztartásvezetést is, mint annyi mindent – a beszédet, a szóhasználatot, a viselkedési szabályokat, a kultúrát, a hagyományokat -, amit fontosnak tartasz.

valóban

  • Ő se legyen tudatos pénzhasználó, mint TE?
  • Gondolkodás nélkül használja a hitelkártyáját?
  • Azt mondja majd felnőtt korában, hogy nem volt lehetősége sehol megtanulni!
  • Vagy majd ő is azt mondja: nekem ez nem megy, nincs hozzá eszem, nincs hozzá idegrendszerem, ezt nem nekem találták ki…

Nem szorulna össze a szíved? Pedig csak egyszerűen anyát és apát kellene másolnia, a helyes szokások kialakításhoz. Csak az a baj, hogy a helytelen dolgokat ugyanúgy lemásolják, hiszen anya is úgy csinálta. Nagy a felelősséged, hogy a pénzügyekben is jó példát mutass, mert minden másolódik.

mennyit érne

  • Ha már a következő hónapban 5.000 Ft – 15.000 Ft, maradna a pénztárcádban a kosztpénzből?
  • Ha mindig tudnád, hogy mit főzzél és vásároljál?
  • Ha több időd maradna a családodra?
  • Ha nagyobb célok elérésének lehetősége csillanna fel a megtakarítás révén?
  • Egyszerűen, napi  5-10 perc ráfordítással.

Most olyan tapasztalatokat osztok meg Veled, amelyeket saját magam szereztem – pénzügyi szakemberként és édesanyaként – egy érzelmileg nehéz időszakban. Nálunk a párom vásárolt, imádott főzni, nagyon jól is csinálta, minden este ízek orgiája volt. Én ki voltam tiltva a konyhából. Ennek csak egy hátulütője volt – soha nem tudtam, mennyit költünk élelmiszerre -, mert Őt nem érdekelte. Kb. 5 éve meghalt. A személyes hiányán túl, rám szakadt a bevásárlás, és a főzés feladata is. A lányok hozzá voltak szokva a finom ételekhez, úgy éreztem,  nem adhatom alább kevesebb havi jövedelemből sem. Ki kellett alakítanom a saját rendszerem, ahol jut mindig meleg és egészséges vacsora az asztalra, – hisz mindenki hozzászokott -, ahol a bevásárlás is belefér az időbe, és ahol stimmelnek a számok is.

A módszerem oly annyira sikeres lett, hogy ma már több ezren sikeresen használják, de a számuk lehetne még több. Sokan csak megvették az anyagot és egy-egy elemét használják, már ez is sikert hozott. Egyébként is a csoportban is annyi mindent olvastál már…

És tökéletesen elégedett vagy? És valóban minden lehetőséget kihasználsz már? Rendszered van vagy csak egy-egy elemet használgatsz, amit egy váratlan esemény fenekestől felborít?

Rendszer

Eleinte csak a pénzügyi oldaláról akartam írni, de rá kellett jönnöm, hogy ez annál sokkal több, mint egy pénzügyi probléma.

  • Elmondom részletesen, napról napra, mekkora összegről döntesz a bevásárlásaid során. Meg fogsz döbbenni!
  • Megmutatom, mire figyelj, milyen trükkökkel próbálnak a túlfogyasztás csapdájába belekényszeríteni.
  • Elmagyarázom, hogyan tudod a saját magadra szabott bevásárló-listádat összeállítani, hisz más összegekből gazdálkodunk, más ételeket szeretünk.
  • Leírom, milyen szisztéma szerint alakítom ki a családi menüt, és mutatok néhány példát, hogy abból hogyan állítom össze a konkrét bevásárló-listát. A Te családodra már magad is össze tudod rakni a részletes instrukcióim alapján.
  • Megmutatom pénzügyi szakemberként a leglényegesebb pontot is, amiről máshol még soha nem olvastam – így valószínűleg Te sem -, hogy hogyan lehet az egészet pénzügyileg is egyszerűen kontrollálni, bonyolult táblázatok nélkül.

EXTRA kihívás csomaggal MOST!

 • 125 napon keresztül levél, sok-sok apró feladattal, fontos rész információkkal.
 • Így biztos nem kerül az anyag a megvásárlás után a fiók mélyére!
 • Beküldendő feladatok, amelyeket személyesen ellenőrzök és írok hozzá pár mondatos segítő véleményt.
 • Zárt közösség, a részletek megbeszéléséhez, mások tapasztalataiba is bele fogsz látni.

Miben más ez a csomag a résztvevők szerint?

“Nekem a Konyhapénz-virtuóz és a csoport az alapok voltak, ami akkor sokat formált, de most az apróbb részletekre is koncentrálok. És most jobb időben is ért. Úgy érzem, hogy ez egy kihívás, amit teljesítenem kell. Jobban alapoz, jó, hogy van beküldendő feladat. Nekem jó, hogy itt “muszáj” Excelt használnom, mert így átláthatóbb. Csodatáblát is most használom. És nekem sokat jelent, hogy van hozzá Facebook csoport külön, mert érzem nem vagyok egyedül. Jó, hogy itt kapcsolatban vagyunk veled és egymással is!”

Anett

“Ha nagyon tömör akarok lenni: határidő! Nem lehet tovább tologatni.”

Viki

“Határidő, közösség, kihívás, sikerélmény, hogy csak kulcsszavakat mondjak. Volt hogy nem aludtam, annyira izgultam hogy jól csináljam a feladatot, időre. Idén már vagy 3szor nekifutottam, de nem voltam kitartó. Mint a diétám. Terhesen muszáj volt betartanom, nem csak rólam volt szó. Kicsit így érzek most is. Ha most nem csinálom végig, akkor kihagyok egy hatalmas lehetőséget hogy rendbe tegyük a család (konyha)pénzügyeit.”

Panni

“A Bravúros beosztók csoportban sok olyan téma van, ami engem nem mozgat meg. A képző anyagodat nem ismerem, itt ismerkedem vele, de tetszik. A férjem is már elismerte jó, hogy belevágtunk, jó látni a költséghelyeinket, hol mennyit költünk, ő ezt is nyomon követi… A határidő tényleg sokszor nyomás, de jó is, hogy kell időben tenni valamit...”

Ottilia

“A Konyhapénz-virtuóz Képzőt és a Menütervezőt nem ismertem, illetve nem vettem a fáradtságot hogy megismerjem. Ez a kihívás jókor jött, de ha nincs határidő, akkor ezt is elodáztam volna, mert nyaralás, egyetemkezdés stb… Jó az a kis nyomás, ami a feladatok beküldése, illetve a szankciók kilátásba helyezése okoz. Itt van egy közös cél, amit mindenki a saját keretein belül, de azonos módszerrel próbál elérni, így tudjuk egymást támogatni.”

Anikó

“Nekem a fő különbség, hogy ez a kihívás inkább egy jól felépített rendszer, a csoport hozzá és a napi kapcsolat pedig támogató, motiváló erőt ad.
A Menütervező és a Konyhapénz-virtuóz Képző csak egy-egy eleme e rendszernek. Önmagukban nálam kevésnek bizonyultak.”

Emese

Abban, hogy itt napi bontásban vannak a feladatok, van határidő, noszogatás, számonkérés. Ez nekem nagyon sokat segít, mert hajlamos vagyok halogatni, meg begyűjteni az információt “majd megtanulom/megcsinálom” felkiáltással. Meg lehet kérdezni tőled és a többiektől is, ha úgy alakul.”

Kata

“A szellemisége is más! Kinga, éppen ezen gondolkodtam, hogy már annyiféle táblázatot használtam, ahogy megvettem az anyagaidat. De ez felel meg nekem a legjobban, a kihívás. Miért? Sokat tanulok tőletek. Remek tapasztalatokat kapok (pl a zöldségesnél most már én is tudom, melyik tétel micsoda, mert betűrendben adom neki). Valóban heti két nap a bevásárlás, és pontosan tudom, mennyi fér bele, nincs is nagy csábítás átlépni a keretet. A Csodatáblát a konyhai bontásban is nagyon megkedveltem.
Itt nem az akciókon van a hangsúly, én ezért is örülök ennek a kis csoportnak, mert itt nem kell lapoznom.”

Móni

Mennyi megtakarítást hoz a rendszer

Havonta 5.000 – 25.000 Ft-ot. Évente akár több százezer forintot! Évek alatt, pedig már milliókról beszélünk. És csak egyszer kell kialakítanod a rendszert, utána hónapról-hónapra tökéletesen működik, és hozza a hasznát!

Miért_ilyen_olcsó

Mert ez egy alapozó anyag, a pénzügyeidnek egy kicsi szelete és én szép lassan az egész nagy rendszerre, szeretnélek megtanítani.

 

mi_lesz_a_csomagban_újEz nem csupán tudásanyag, ez életed legjobb befektetése!

Már az első hónapban, 100%-os hasznot fog hozni, ezt garantálom!

Ha végig csinálod és mégsem vagy 100%-ig elégedett, akkor vállalom, hogy személyes konzultáció keretében átnézem, hol csúsztál el, és mi lehet az oka.

A héten 4 nagy felfedezést tettem:
Ha tervezek, több marad!
Ha a család is ott van többet költök!
  A konyhapénzre nem is kell olyan sok, mint amit én gondoltam.
Megcsináltam az általunk legkedveltebb 31 étel hozzávalóinak és árainak kalkulációját és óriási tanúság volt, hogy melyik étel mennyibe kerül.

Anett

“Hála a Konyhapénz-virtuóz Képzőnek az elköltött márciusi konyhapénz a februárinak kevesebb, mint fele lett!!! Minden nap meleget ettünk és még étterembe is eljutottunk. Ez a módszer zseniális!”

Eszti

“Összespóroltam a nyaralásra a jó menü-tervezéssel, bevásárlólistaírásával és az egyszerű kontrollal. Nagyon boldog vagyok!”

Klári

“Képzeljétek! Tegnap megcsináltam a házit! A múlthéten feltöltöttem az alapkészletet. Van még 2 étkezésre való készételünk a fagyasztóba. Összeírtam a menüt erre a hétre. Jött a bevásárlólista és a héten a kenyéren, kiflin, a túrórudin, a gyümölcsön kívül semmit sem kell vennem. Ilyen hét még soha nem volt. A jól megtervezett menüsornak ez is az előnye. KONYHAPÉNZ kihívás én így szeretlek!”

Anett

„Én erre vágytam már régóta, hogy egyszer lássam egyben, hogy pontosan miből mennyi fogy.  Meg arra is, hogy egyszerűsítsem a bevásárlásaimat. Minél kevesebb helyen, minél kevesebb időbefektetéssel, a legkevesebb felesleges holmi/étel megvásárlásával oldjam meg az élelmiszereink beszerzését.”

“Amióta van menü nem dobok ki ételt , mert annyit veszek amennyi kell , nem mint régen hogy kérek valamennyi húst aztán még harmadik nap is azt eszük csak más körettel vagy ment a kukába.”

“Büszke vagyok arra, hogy végre szembe merek nézni a pénzköltési szokásaimmal. Az elmúlt évem úgy telt el, hogy jajcsakeztahónapotéljüktúl. Minden hétköznapom avval indult, hogy mit főzzek ma, és hogy el tudok e vele készülni délig. De így, hogy mit főzzek a héten, kb. 7-re csökkent a gondolkodási idő, és boltba sem kell minden nap rohanni.”

“Az első héten eléggé megcsúsztam, azonban az újratervezésnek és a részletesebb bevásárlólistának köszönhetően most nagyon jól állok és még van majdnem 2 hétre vonatkozóan a menühöz való, úgy hogy bőven kereten belül vagyok.”

Himer Csilla pénzügyi coach véleménye az anyagról:

“Amikor Kinga elkészítette a Háztartási Naplóíró Tanfolyamot, már akkor is azt írtam, hogy a fejem verem a falba, hogy ez miért nem nekem jutott eszembe, miért nem én csináltam meg. Pénzügyi coachként most megint esz a sárga irigység, mert Kinga már megint valami hihetetlenül gyakorlatias, két lábbal a földön álló, szakmailag kikezdhetetlen anyagot rakott össze. És ha mindez nem lenne elég, a tanfolyamnak komoly küldetése is van: a konyhapénzt úgy leszorítani 10%-kal, hogy a család ne vegyen észre a színvonalban semmit.

Aki hitetlenkedik, hogy ilyen nincs a mesében sem, meg hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, annak csak jelzem: szakmai gyakorlatomból és személyes tapasztalatomból tudom, hogy egy 10%-os kiadáscsökkentés minden további életszínvonal csökkenés nélkül megvalósítható – nemcsak a konyhapénz esetében.

Aki még mindig hitetlenkedik, annak pontra-passzra kiszámolva meg is mutatja Kinga a tanfolyamon, hogyan lehet ez, mindenféle okos segédeszközt ad hozzá, mindenki utánaszámolhat, utánaméricskélhet a példareceptben, sőt biztos, ami biztos alapon utána is csinálhatja!

Ez az anyag úgy telitalálat, ahogy van!”

kihivasA kihívás 17 konyhapénz beosztást segítő feladat teljesítéséről szól. Amennyiben határidőre sikeresen teljesíted a feladatok extra ajándékokat kapsz, természetesen olyanokat, amelyek tovább segítik a konyhapénz beosztását.

 • A pénz beérkezése után azonnal megkapod a Konyhapénz-virtuóz Képző online tananyagot pdf formátumban.
 • A pénz beérkezése után azonnal megkapod a Menütervezés lépésről lépésre online tananyagot pdf formátumban.
 • 125 levélből álló maratoni levélsorozat, amelyben a tananyagot sok-sok kiegészítéssel apró lépésre bontom: 2017. március 1-től – 2017. július 3-ig
  • Részletes menütervezés.
  • Számtalan ételötlet.
  • Milyen a jó bevásárlólista, hogyan készüljön?
  • Élelmiszer tárolási tippek, hogy a kidobott élelmiszereket minimalizáld.
  • Takarítási tippek, hogy szívesen töltés idő a konyhában.
  • Hogyan válasszál tudatosan konyhai berendezéseket?
  • Pontos instrukciók, hogyan tudod a konyhapénz keretedet, minden körülmények között tartani.
 • Heti 1 beküldendő feladat, a következő feladatot (leveleket) csak akkor kapod meg, ha a feladatot sikeresen teljesítetted már. (A kihívás utolsó napján, az összes meg nem kapott levelet el fogom küldeni.)
 • Ha a feladatokat határidőre sikeresen teljesíted, plusz ajándékokat kapsz, több, mint 3.000 Ft értékben.
  • Speciális konyhapénz- és menütervezős határidő napló (letölthető)
  • Pénztárca a bevásárláshoz.
  • Letölthető menütervezős tábla, ahol a családod mindig látja, hogy a mi a heti menü, neked pedig a tervezést könnyíti meg.
  • A konyha olcsó takarításához, egy mikroszálás törlőkendőt.
 • A beküldött feladatot személyes nézem meg és írok hozzá pársoros segítő véleményt a tapasztalataim alapján.
 • A kihívásban résztvevőknek zárt Facebook csoport, ahol a tapasztalatotokat meg tudjátok beszélni és tőlem is tudtok kérdezni, ha elakadnátok
 • Ára: 9.900 Ft

jelentkezes

konyhapenz_extraEzúttal a Konyhapénz-virtuóz képző és a Menütervezés lépésről lépésre anyag mellé 125 napos extra levél sorozatot kapsz.

 • A pénz beérkezése után azonnal megkapod a Konyhapénz-virtuóz Képző online tananyagot pdf formátumban.
 • A pénz beérkezése után azonnal megkapod a Menütervezés lépésről lépésre online tananyagot pdf formátumban.
 • 125 levélből álló maratoni levélsorozat, amelyben a tananyagot sok-sok kiegészítéssel apró lépésre bontom: 2017. március 1-től – 2017. július 3-ig
  • Részletes menütervezés.
  • Számtalan ételötlet.
  • Milyen a jó bevásárlólista, hogyan készüljön?
  • Élelmiszer tárolási tippek, hogy a kidobott élelmiszereket minimalizáld.
  • Takarítási tippek, hogy szívesen töltés idő a konyhában.
  • Hogyan válasszál tudatosan konyhai berendezéseket?
  • Pontos instrukciók, hogyan tudod a konyhapénz keretedet, minden körülmények között tartani.
  • Ára: 5.900 Ft

jelentkezes

jelentkezesi-tudnivalokJelentkezés: 2017. február 28-ig. (Jelentkezési és fizetési határidő is egyben az ajándékokat csak a határidőig kifizetett csomagokhoz kapod meg!)

Legyél gyors és extra ajándékot kapsz!

 

mar_konyhapenzvirtuozMár rendelkezel a Konyhapénz-virtuóz Képzővel és / vagy a Menütervező lépésről lépésre anyaggal? – ellenőrizni fogjuk.

Vegyél részt a Konyhapénz-virtuóz Képző kihívásban (visszajelzéssel), hogy tovább tökéletesítsed a rendszered!

Ára: 5.900 Ft

jelentkezes

4 hozzászólás a(z) “Konyhapénz-virtuóz képző kihívás extra levélsorozattal” bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: Konyhapénz-virtuóz: spórolás, finom ízekkel is baconös rukkolás spagetti

 2. Visszajelzés: Konyhapénz-virtuóz: Kínaikel saláta - alapanyag áras bevásárló listával

 3. Visszajelzés: Spórolás tippek: spórolás a konyhában | Pénzügyi Térkép

 4. Visszajelzés: Tavaszi zöldésgek és gyümölcsök listája | Pénzügyi Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.